Rukousleikit ja Vihkotehtävät

Tilaustiedot sivun alareunassa

100 Rukousleikkiä

Leikki on Jumalan keksintö ja leikit ovat erinomainen tapa oppia ja kasvaa. Miksi emme voisi käyttää niitä oppiaksemme kuulemaan Jumalaa ja puhumaan Hänelle. Leikit ovat hauskimpia yhdessä muiden kanssa ja yhdessä toimiminen tuo rukouksiimme keskinäistä yhteyttä, joka saa rukouksemme tuottamaan tulosta.

Huittisissa ollaan koettu materiaalin toimivan:
“Rukousleikit ovat rohkaisseet sekä lapsia, nuoria että myös aikuisia rukoilemaan entistä vapaammin. Leikit ovat opettaneet, ettei rukouksen tarvitse olla monimutkaista eikä monisanaista. Rukoilla voi todellakin monella eri tavalla ja käyttää avuksi koko kehon kieltä, ja kaikki rukoukset Jumala kuulee!”

Hinta 5e

 

7×7 King’s Kids -materiaalipaketti

Loistava starttipaketti lasten ja nuorten toiminnan aloittamiseen, myös muille kuin King’s Kids -ryhmille. Sisältää:

  • 7 King’s Kids –toiminnan arvoa
  • 7 Jäänmurtaja – leikkiä
  • 7 Askelta esirukoukseen
  • 7 Rukousleikkiä
  • 7 Tapaa kiittää ja ylistää Jumalaa
  • 7 Tapaa lukea raamattua lasten kanssa
  • 7 Opetuskokonaisuutta luomisesta

Hinta 10e (King’s Kids -verkostoon kuuluville ryhmille maksuton)

 

Rukousleikit 2

Nyt myös Porin Joykidsien kokoama Rukousleikit 2 -kirjanen, joka pitää sisällään Sanasta rukoilua, luontorukouksia ja monia muita toiminnallisia rukouksia.

Hinta 5e

 

Vihkotehtävät

Tilaa Porin Joykidsien Vihkotehtävät -opas. Vihkotehtävä on lyhyt Raamatunkohtaan pohjautuva lapselle/nuorelle suunnattu opetuskohta, johon liittyy henkilökohtainen tehtävä. Tämä tehtävä voi olla ikätasoon sopiva tekeminen, mietittävä kysymys tai muu sellainen, jossa kyseinen sanankohta tulee lapselle/nuorelle eläväksi ja ymmärretyksi.

Hinta 5e

 

Sana arkeen

Opas sisältää kaksi Raamatun Sanaan pohjautuvaa ohjelmaa henkilökohtaisen Jumalasuhteen hoitoon. With my God -ohjelma 10 viikkoa ja Jumalan lupaukset -ohjelma 15 viikkoa. Materiaalin tuottanut Porin Joykids.

Hinta 5e

 

Sana-rukoukset

Porin Joykidsien tuottama materiaalivihkonen, jossa Sana-rukouksia, Sana-ylistyksiä, toiminnallisia rukouksia, rukousleikkejä sekä tarverukouksia.

Hinta 5e

 

Tilaa vihkoset itsellesi PDF-muodossa itsellesi tällä lomakkeella.